Designere

Her kan du læse lidt om, et lille udvalg, af de forskellige brands designere.

Designere fra HOWE​

David Rowland

Designer David Rowland studerede design på Cranbrook Academy of Art i Michigan, USA. Vejen til at komme længere end prototypestadiet var belagt med alle former for forhindringer. Kun pga. Rowlands passion og kompromisløse beslutsomhed blev hans vision en realitet i 1964, hvor 40/4 stolen blev introduceret. Lige siden har den været i produktion. Op til i dag er der solgt over 8 mio. 40/4 stole.​

Pearson Lloyd

Pearson Lloyd er et London-baseret designstudie, der arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner, herunder møbler, produkter, transport og det offentlige område. Studiet blev grundlagt af Tom Lloyd og Luke Pearson i 1997. Partnerskabet blev dannet ud fra et fælles ønske om at bygge bro mellem de forskellige kulturer inden for møbler og produktdesign.

John Bollen

John Bollen har en stor og grundig indsigt i design, konstruktion og produktion. Hans mekaniske mindset, besættelse af perfektion og fascination for minimalistiske, multifunktionelle møbler er en rød tråd hele vejen igennem hans professionelle liv og virke. Bollens uimodståelige drive og hans talent for strømlinet, tidsløst design af pladsbesparende løsninger har sikret ham et ry for at være en af de mest innovative møbeldesignere i det 21. århundrede. 

Designere fra Softrend

Argo Tamm

Softrends in-house designer gennem mange år. Argo har udtænkt nogle af virksomhedens mest populære senge og sofaer. Han sigter altid efter at skabe produkter med et tidløst udseende og holdbare, langtidsholdbare tekniske designfunktioner, som stadig vil være smukke mange år frem.

Morten Nikolajsen

Morten Nikolajsen er en dansk møbeldesigner med en teknisk ingeniørbaggrund. Han har designet og udviklet møbler for en række internationale møbelmærker de sidste 12 år. Han stræber altid efter at designe produkter med fokus på bedre løsninger, miljøvenlige materialer og funktioner, der passer ind i de dynamiske forandringer i vores liv og arbejdsmiljø.

Pent Talvet / Iseasi

Iseasi er et designfirma med et væld af erfaring. Dens kernestyrke har altid været industrielt design, men takket være kundernes behov (og den tillid, de har til virksomheden), fungerer det nu i en meget bredere skala.

Iseasis budskab, og formålet med dets designs, er først og fremmest at finde måder at tilbyde større værdi til slutbrugerne. Dette vedrører funktionaliteten, anvendeligheden og tiltrækningskraften af hvert produkt og meget mere.

Samuli Naamanka

Samuli Naamanka er kendt som en alsidig designer, hvis arbejde kombinerer omhyggeligt velovervejet formsprog med kreativ teknisk innovation. Ud over produktdesign og interiørdesign er Naamanka specialiseret i miljødesign. Han har blandt andet udført banebrydende arbejde inden for udvikling af betonprodukter.

Designere fra ATBO

Gubi Olsen

Gubi Olsen har rykket grænserne for nye designs ved at flytte ind på nyt, ukendt territorium. Hans globale udsyn er inspireret af traditionelt håndværk og historiske referencer, såsom Napoleon Bonaparte, et flygel og fransk biograf. Gubi Olsen er uddannet fra Den Permanente Udstilling af Dansk Håndværk og Kunsthåndværk.

Per Buchart

Per Buchart er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1993, og har haft sin egen arkitektpraksis lige siden. I 2015 grundlagde han arkitektfirmaet Albjerg & Buchart Arkitekter. Firmaet påtager sig en bred vifte af projekter, herunder nybygninger samt ombygning og restaurering af fredede bygninger udover arkitektur og interiør til kulturelle, kommercielle og boligformål.

Kevin Hviid

Drivkraften i danskfødte Kevin Hviids arbejde er en eksperimenterende passion for arkitektonisk design, og en legende tilgang til form og en forkærlighed for det uventede. Gennem tværfaglige projekter bruger han kreativitet som et redskab til innovation og forandring, sætter spørgsmålstegn ved dybt rodfæstede traditioner, skaber rum for nye måder at tænke og handle på.

Martin Kechayas

Møbler og design er i konstant samspil med vores dagligdag, når vi sidder, står eller ligger ned. Form, funktion og pris er styrende faktorer i hans designproces. Formen kommer først, og derefter giver funktionen de begrænsninger, som formularen skal overholde. Som designer har Martin et bæredygtigt livssyn og stræber efter at skabe møbler, der kan modstå daglig brug, samtidig med at de patineres smukt, så det kan gå i arv gennem generationer.

Designere fra SDC Lab

Clive Wilkinson

Clive Wilkinson Architects er et studie med fokus på miljødesign ideer, og er konceptdrevet til at konvertere kundernes behov og ønsker til ekstraordinære løsninger. Etableret af Clive Wilkinson i 1991. Studiet voksede praksis hurtigt, da det internationale reklamebureau TBWA/Chiat/Day og Twentieth Century Fox begge bestilte firmaet til at designe store arbejdsplads- og filmstudieprojekter i 1997.

Dissing+Weitling

Professor Arne Jacobsen grundlagde sit banebrydende arkitektfirma i København i 1930’erne. Hans Dissing var kontorchef for Arne Jacobsen, mens Otto Weitling arbejdede som Associated Partner på firmaets tyske projekter. Efter Arne Jacobsens død i 1971 blev Hans Dissing og Otto Weitling anmodet om at fortsætte arbejdet med Arne Jacobsens mange projekter, herunder Danmarks Nationalbank.

Kazuko Okamoto

Kazuko Okamoto dimitterede på ICS College of Arts, Tokyo, Japan. I 2008 trådte hun ind i freelancedesignerens verden i Europa, og hun var aktiv ved at skabe produkter i Italien, Spanien, Storbritannien, Belgien, Frankrig, Litauen og Sverige. Hun arbejder videre på et design som base i både Japan og fra 2015 også i Milano. I sin freelancekarriere har hun vundet mange internationale priser, som Red Dot Award i 2016 og German Design Award i 2018.

Five AM

Five AM er et prisvindende rumligt designstudie. De har designet rum og produkter målrettet, og på en tidløs måde siden 2011. Deres ekspertise spænder fra kontor-, detail- og gæstfrihedsrum til de produkter, møbler og systemer, der definerer og fylder dem.

Adresse

Kanonbådsvej 4A

1437 København K

Følg os

instagram  facebook  linkedin

​© 2022 Tfurniture | CVR: 11969372